Producerea pastilelor de așchiat

100% sub control

Cel mai recent software de proiectare și programare ne permite să reproducem orice soluție din punct de vedere geometric și metalurgic. Acest serviciu exclusiv (REPLICA) permite clienților noștri să înlocuiască un produs de la alți furnizori cu un produs NBC  identic, atât  estetic, cât și din punct de vedere al performanțelor. Departamentul de acoperire este unul dintre cele mai de preț valori adăugate ale companiei, cu un nivel de calitate recunoscut și de concurenții noștri pentru toate pastilele din gama de peste 3.000 de tipuri de produse disponibile. Datorită investițiilor importante, suntem capabili să producă orice tip de soluție, reducerea timpilor de livrare și asigurarea  rezultatelor prin calitatea garantată.

lab 1 600x600
1
ani de experiență
1
Parteneri
1
Produse

Servicii oferite

iso-300x300
Produse ISO
Producem și furnizăm pastile din carbură în conformitate cu standardele ISO pentru operațiunile de strunjire, frezare și debitare.
600x600-1
Proiectare personalizata
Datorită departamentului intern de proiectare și dezvoltare a matrițelor, suntem capabili să oferim soluții speciale, în conformitate cu specificațiile clienților.
homepage_1536x864
REPLICA
Doriți să înlocuiți un articol fără a fi necesar să schimbați catalogul? Datorită tehnologiilor noastre, suntem capabili să reproducem orice soluție, menținând proprietățile produsului solicitat și obținând aceeași performanță.
practica
Asistenta tehnica
New Basara Consult și Sharp Metal oferă tuturor clienților săi serviciul de asistență tehnică atât prin apel telefonic, cât și la sediul clientului. Doar clienții parteneri pot profita de acest tip de serviciu.

Membru în